Programa 05. Ens fem amics de “Els Amics de les Arts”

Aprofitem també per dir-vos que si teniu ganes de formar part de la nostra ràdio ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., amb nosaltres. Animeu-vos, que no cal tenir experiència prèvia.

< Torna a la home

Hola a tothom! Benvinguts i benvingudes al cinquè programa de la Ràdio Atòmica, el nostre espai radiofònic online per a gent desperta!

Ja tenim l’estiu a tocar i una vegada més us oferim un ventall de seccions que estan esperant ser escoltades. Comencem?

A la “Finestra”, l’Oriol ens presenta la nova actualització de Whatsapp i ens recomana l’aplicació WiFi File Transfer.

A Girona és temps de flors. A la nostra secció “Micro al carrer”, hem estat passejant per la ciutat per descobrir les exposicions, els espais i els petits racons amagats de la mostra. Hem aprofitat l’ocasió per recollir diferents opinions sobre aquest festival de sensacions.

Estem molt contents ja que estrenem una nova secció anomenada “Ciutat viva”, on ens aproparem al món associatiu de la ciutat. En aquesta primera ocasió hem entrevistat a la Mònica de l’Associació de Veïns Pla de Palau – Sant Pau. Entre altres coses ens ha parlat sobre la Festa Major del barri que es celebrarà del 20 al 28 de juny.

Al “Microrelat” la Fàtima ens narra una historia sobre pors i inseguretats que de ben segur us farà reflexionar.

A “L’Entrevista”, ens hem fet amics dels Amics de les Arts. Ens ha visitat en Joan Enric, un dels membres del grup i ens ha contestat un munt de preguntes. Tot un luxe!

I com sempre, a la part final del programa, l’Alba, la Fàtima i la Laia, ens han presentat les propostes que els semblen més interessants dels diferents equipaments juvenils de la ciutat: L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove, i el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà.

I per acabar un dels plats forts del programa. La Cristina i la Laura interpreten una versió en català de Who’ll Stop The Rain de la banda americana Creedence Clearwater Revival.

Tot això amb bona música, i bona gent!! Ens hi acompanyes?

1x05_Ens fem amics de Els Amics de les Arts

quimicsPrograma 05. Ens fem amics de “Els Amics de les Arts”