PROGRAMA 02. Entrevistem a Dani Lagi

Bones, atòmics i atòmiques!

Ja tornem a ser aquí! Us presentem el nostre segon programa on ens introduirem al món dels YouTubers. Qui són? Què fan? Com s’ho maneguen per convertir-se en estrelles de la xarxa? Us mostrarem quins són els més coneguts i quins tipus de vídeos solen fer.

En aquest programa inaugurarem la secció Babaganuix Connection, un espai per compartir experiències, anècdotes i sensacions amb aquelles persones que ara viuen a Girona però abans vivien a un altre país.

Prepareu-vos per riure molt a l’entrevista que farem a en Dani Lagi, un personatge polivalent de la nostra ciutat: presentador, doblador, monologuista i un llarg etcètera. Passarem una bona estona compartint experiències amb aquest gran humorista.

Al Microrelat us explicarem una història d’aliens i sirenes, i a la nostra secció de cuina, l’Esme ens prepararà un deliciós pastís fet a base de galetes Oreo, per llepar-se els dits!

Tot això sense oblidar l’agenda d’activitats, bona música i millor gent. Ens hi acompanyes?

I recordeu que si teniu ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., amb nosaltres. Animeu-vos, que no cal tenir experiència prèvia!

entrevista-a-Dani-LagiEntrevista a Dani Lagi! 

Tot això amb bona música, bona gent i amb la vostra companyia! T’hi apuntes? Som-hi!

quimicsPROGRAMA 02. Entrevistem a Dani Lagi