PROGRAMA 01 Entrevistem els dobladors de Bola de Drac

Benvinguts i benvingudes atòmics i atòmiques!

Avui comença una nova aventura en la qual ens hem embarcat uns quants joves de l’espai jove dels Químics: la Ràdio Atòmica!, un programa on tots i totes som protagonistes.

En el nostre magazine mensual farem una mirada a la realitat que ens envolta i us l’explicarem a la nostra manera. Des d’aquí podreu accedir a tots el continguts de la nostra proposta. Cada mes penjarem un nou podcast amb un nou programa.

I per fi, ja el tenim aquí! En aquest primer programa us presentarem el nostre equip radiofònic, ens endinsarem en les aplicacions més curioses per a mòbil i tauleta,  parlarem de la saga Legend of Zelda, i de les diferents versions que han anat sortint al llarg dels anys.

També us presentarem un vídeo realitzat per uns quants joves de Girona que reflexionen sobre l’ús que fem de les xarxes socials a l’hora de relacionar-nos. A l’entrevista, parlarem amb els dobladors de la mítica sèrie Bola de Drac, que es troben immersos en la presentació del llibre “La sèrie de la teva vida”, i ens respondran a les preguntes efectuades pel nostre equip radiofònic.

entrevista Bola de Drac_Atòmica

Foto amb els dobladors de la mítica sèrie Bola de Drac

Tot això amb bona música, bona gent i amb la vostra companyia! T’hi apuntes? Som-hi!

quimicsPROGRAMA 01 Entrevistem els dobladors de Bola de Drac