PROGRAMA 3X02 Tardor, castanyes, canvi climàtic i el fred no arriba!

I recorda que si tens ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutor, entrevistador, editor, etc., amb nosaltres. Anima’t, que no cal tenir experiència prèvia! Aquest pròxim setembre hi tornarem amb moltes ganes!!![/text_output][/vc_column]

Comencem el nou curs  als Químics Espai Jove, i la Ràdio Atómica inaugura temporada amb molta força!

Benvingudes al nostre magazín mensual! Ha arribat la tardor a Els Químics Espai Jove i les nostres ones radiofòniques treuen fum! Us oferim una varietat de seccions fetes per les nostres reporteres on ens aproparan a les seccions més  potents de la Ràdio Atòmica.

L’Isaac i la Mariam ens ensenyaran dos aplicacions per a telèfon i tauleta, la Cristina ens acostarà al món del manga i l’anime a la secció de La Butaca, i ens farà una ressenya d’una de les sèries que més li agraden: Fullmetal Alchemist.

Amb motiu de la vaga pel clima, vam parar les antenes a la mani que es va realitzar a Girona. Vam parlar amb les joves que hi van participar i vam aprendre moltes coses. També hi haurà Microrelat,  música i molts de riures!

Som-hi?

quimicsPROGRAMA 3X02 Tardor, castanyes, canvi climàtic i el fred no arriba!