PROGRAMA 2X04 Som-hi Girona! Entrevistem l’Àlex Granell, jugador del Girona F.C

I recorda que si tens ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutor, entrevistador, editor, etc., amb nosaltres. Anima’t, que no cal tenir experiència prèvia! Aquest pròxim setembre hi tornarem amb moltes ganes!!!

Què tal atòmics i atòmiques!? Nosaltres amb el calor que ens comença fondre al clatell, però contents i amb molta energia us portem un nou episodi radiofònic!
En aquest quart programa de la segona temporada hem parat les antenes a l’ExpoJove, la fira que ens mostra totes les opcions educatives que tenim com a estudiants. Allà hem parlat amb els visitants per tal que ens comentin que els sembla aquesta iniciativa i quina informació venen a buscar.
A l’Applica’t us ensenyarem un nou ordinador sense teclat.
A la secció de fets paranormals “BÚ!” tractem el tema de la reencarnació en nens petits. A l’entrevista ens hem apropat fins a l’Estadi Municipal de Montilivi i hem conversat amb l’Àlex Granell, tot un crack, jugador del F.C Girona, que ha parlat del futur de l’equip ara que ja acaba la temporada. Us volem a primera nois!
I com sempre la nostra secció de l’agenda d’activitats us informem sobre aquelles cites imprescindibles.
Per tancar aquest nou programa el nostre MC local, You Wesh, ens ha tornat a deixar bocabadats amb un nou tema de rap, marca de la casa. Produccions químiques ho està petant!
Tot això amb bona música, bones vibracions i bona gent. Fot-li!!

Ràdio Atòmica 2x04

quimicsPROGRAMA 2X04 Som-hi Girona! Entrevistem l’Àlex Granell, jugador del Girona F.C