PROGRAMA 2x01Estrenem 2a temporada

Hola a tothom! ens retrobem per fi a la nostra ràdio després d’un petit descans per agafar més empenta que mai. Encetem la segona temporada de la ràdio amb els locutors habituals i n’incorporem de nous. Noves veus, nou equip radiofònic i alguna sorpresa que ja us trobareu! Però anem a pams….

En aquest primer programa de la segona temporada en Juanes, en Mateo i l`’Àlex ens faran de conductors a través de les nostres seccions habituals.

A l’Aplica’t, us parlarem de Whattpadd, la xarxa social que et manté en contacte amb la comunitat literària. Un espai on pots trobar i compartir els teus relats.

Al Microrrelat, l’Àlex us explicarà una història d’un naixement d’allò més inquietant.

El passat setembre Catalunya va viure unes eleccions molt significatives, i com no podia ser d’un altra manera, hem tret el micro al carrer per prendre el pols a la qüestió independentista.

A La Butaca parlarem de les properes estrenes, i a L’Entrevista, ens hem acostat a l’emissora “FeM Girona 92.7fm” on ens ha rebut el conegut periodista Eduard Cid. Amb ell hem fet una bona entrevista on ens ha parlat de la influència de la ràdio en la seva vida i de com ens pot arribar a influenciar a nosaltres.

Per acabar, us farem cinc cèntims sobre les esperades fires de Sant Narcís.

Pinta bé oi? A que esperes? Dóna-li al Play!!!

I recorda que si tens ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutor, entrevistador, editor, etc., amb nosaltres. Anima’t, que no cal tenir experiència prèvia! Aquest pròxim setembre hi tornarem amb moltes ganes!!!

imatge 2x01

quimicsPROGRAMA 2x01Estrenem 2a temporada