PROGRAMA 07 Especial estiu: Tenim cantera!

Benvinguts i benvingudes a un nou programa de la Ràdio Atòmica! El programa de ràdio online on tots som protagonistes! I ja en van set!

En aquest programa especial d’estiu hem obert les portes del nostre espai i hem comptat amb la col·laboració dels diferents nois i noies que han passat per la setmana temàtica de la ràdio organitzada al juliol a Els Químics Espai Jove.

Durant cinc dies, hem gaudit d’un nou equip radiofònic de gran nivell. Han preparat el programa, les seves seccions, el guions, l’edició i l’enregistrament.

Volem agrair a tothom qui ha participat d’aquesta setmana temàtica de la ràdio. Gràcies a la vostra predisposició i professionalitat ja tenim el programa número 7. Ho hem gaudit molt! Moltes gràcies per aportar els vostre granet de sorra a la nostra ràdio!

En aquesta nova entrega gaudireu de nou d’un munt de seccions. I tot això amb bona música, i bona gent!! Ens hi acompanyes?

I recorda que si tens ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutor, entrevistador, editor, etc., amb nosaltres. Anima’t, que no cal tenir experiència prèvia! Aquest pròxim setembre hi tornarem amb moltes ganes!!!

1x07_Tenim cantera! Especial estiu!

quimicsPROGRAMA 07 Especial estiu: Tenim cantera!