Programa 06. Visitem el càsting de Joc de Trons

Hola a tothom! Benvinguts i benvingudes al sisè programa de la Ràdio Atòmica, el nostre espai radiofònic online per a gent desperta! El sol d’aquest 2015 no perdona i nosaltres estem passant aquesta històrica onada de calor a Els Químics Espai Jove. No hem perdut el temps i hem aprofitat per preparar un nou programa amb moltes ganes! Comencem?

Estem de celebració ja que estrenem una nova secció on parlem sobre jocs: “KMKS Lúdics”. En Claudi de l’Associació Ludus Mundi ens descobreix nous jocs. I és que jugant la gent s’entén!

A la secció “Salutacció” parlarem de temes relacionats amb la salut. Per fer-ho hem convidat a la Déborah del Centre Jove de Salut. Ella ens informa i assessora sobre tots aquest temes que ens preocupen i interessen vinculats a la nostra salut. En aquest programa, concretament, ens explica qui són, què fan i on son. En els pròxims programes anirà responent els vostres dubtes i preguntes.

A la secció “Cuinem!” l’Isaac ens convida a fer unes delicioses creps de xocolata amb plàtan i ens explica els seus orígens i com fer-les.

Un cop més hem tret el “Micro al carrer!”, en aquesta ocasió hem visitat el càsting de Joc de Trons. No hi vau anar? Deuries ser l’únic…?

I per acabar un dels plats forts del programa. La Cristina, l’Àngel i la Laura interpreten una versió acústica del grup Love of Lesbian.

Tot això amb bona música, i bona gent!! Ens hi acompanyes?

Aprofitem també per dir-vos que si teniu ganes de formar part de la nostra ràdio ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., amb nosaltres. Animeu-vos, que no cal tenir experiència prèvia.

< Torna a la home

1x 06_ Joc de Trons

quimicsPrograma 06. Visitem el càsting de Joc de Trons