PROGRAMA 04. Entrevistem a l’Eloi Amagat, capità del F.C Girona

Hola a tothom! Benvinguts i benvingudes al quart programa de la Ràdio Atòmica, el nostre espai radiofònic online per a gent desperta!

Ha arribat la primavera, els pantalons curts, les samarretes de tirants, comencem a veure les sandàlies pels carrers i la gent sembla que ja té ganes de piscineta i platja.
Nosaltres, una vegada més, us oferim un ventall de seccions que estan esperant a ser escoltades. Comencem?

A la “Finestra”, l’Oriol ens parla de dues aplicacions per a mòbil i tauleta. Un optimitzador de bateria i un equalitzador molt complet per treure el màxim rendiment de so al teu dispositiu.

A la nostra secció de nouvinguts “Babaganuish connection” hem estat xerrant amb l’Arthur, un noi que fa poc temps que ha vingut des de Brasil a la nostra ciutat. Ens explicarà alguna anècdota, com es viu a la seva ciutat natal i com li va la seva adaptació a Girona i la seva gent.

En Younes i en Yousef, son dos usuaris dels Químics Espai Jove, que a banda de ser uns grans jugadors de cartes de l’Uno, son uns cuiners fantàstics! Aquest mes a secció “Cuinem!” ens han deixat la boca oberta amb la seva recepta de pizza, en concret una adaptació de la pizza napolitana.

A “L’Entrevista”, ens hem acostat a l’Estadi Municipal de Montilivi, on l’Eloi Amagat, capità del primer equip del Girona F.C. ens ha rebut per contestar les nostres preguntes. Ara més que mai Som-hi Girona!

I com sempre, a la part final del programa, l’Isaac i l’Oriol, ens han presentat les propostes que els hi semblen més interessants dels diferents equipaments juvenils de la ciutat, L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove, i el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà.

Tot això amb bona música, i bona gent!! Ens hi acompanyes?

Aprofitem també per dir-vos que si teniu ganes de formar part de la nostra ràdio ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., amb nosaltres. Animeu-vos, que no cal tenir experiència prèvia.

< Torna a la home

at04

quimicsPROGRAMA 04. Entrevistem a l’Eloi Amagat, capità del F.C Girona