PROGRAMA 03 Entrevistem el Mago Pop

Bones, atòmics i atòmiques!

Ja tornem a ser aquí! Aquest mes a L’Atòmica! presentem tres noves seccions: La Butaca, El Micro al Carrer i el Club de Lectura. Farem un top 10 de les properes estrenes de cinema. També preguntarem a la gent amb motiu del Dia de la Dona Treballadora com veuen la situació de la dona en el món laboral. La Mitchel i la Clara es van acostar a la manifestació que es va fer a Girona i van fer unes quantes preguntes als seus participants.

Al Club de Lectura ens endinsarem al “Diari groc de la Carlota”, un llibre que parla sobre el consum de drogues. A La Finestra, l’Oriol ens parlarà sobre el nou sistema operatiu Windows 10, de Microsoft.

L’Entrevista d’aquest tercer programa l’hem fet a l’Antonio Díaz, més conegut com a mago Pop, que ha passat per la nostra ciutat per presentar el seu nou espectacle “La gran Ilusión”.

Al Microrelat, en Mateo ens explicarà una misteriosa història amb final obert i, com sempre, no hi pot faltar la nostra Agenda d’Activitats. Per acabar el programa, tenim reservada una sorpresa musical. La Laura i la Cristina s’han animat a versionar una cançó per a tots nosaltres. Pinta molt bé, oi? A què esperes, puja el volum de la Ràdio Atòmica!

I recordeu que si teniu ganes de formar part de la nostra ràdio, ens agradarà molt. L’Atòmica! us està esperant. Estem buscant persones que vulguin fer de locutores, entrevistadores, editores, etc., amb nosaltres. Animeu-vos, que no cal tenir experiència prèvia!

IMG-20150331-WA0009

Entrevista al MAGO POP! 

Tot això amb bona música, bona gent i amb la vostra companyia! T’hi apuntes? Som-hi!

quimicsPROGRAMA 03 Entrevistem el Mago Pop